svētdiena, 2009. gada 13. decembris

Šis tas par tattoo..


Tetovējums ir iekarojis savu vietu modes pasaulē. Pēc statistikas datiem katrs trešais tetovēšanas salona klients ir sieviete. Tetovējums nav tikai veids, kā izcelties no pūļa. Mūsdienās tetovējuma izpildījums ir attīstījies tiktāl, ka vienkārša bilde ir kļuvusi par mākslas un stila priekšmetu.
Privātā tetovētāja Olga, kura ar tetovēšanu nodarbojas jau 8 gadus, pastāstīja, ka meitenes visbiežāk izvēlas taisīt tetovējumus muguras lejasdaļā, bet puiši priekšroku dod tetovējumiem uz rokas vai pleca. Vispopulārākie tetovējumi meiteņu vidū ir dažādi hieroglifi, taureņi, ziedi, zvaigznes un pat kaķu pēdiņas, taču puiši bieži vien izvēlas kaut ko agresīvāku, piemēram, tīģerus, skorpionus un vilkus. Interesantākie tetovējumi, kuru nācies taisīt Olgai ir mušmiere, bebrs, tasmānijas velnu un pat zvaigznes uz sejas, bet lielākais tetovējums - pa visu muguru. Ja agrāk klienti izvēlējās pārsvarā melnbaltus tetovējumus, tad mūsdienās īpašu popularitāti ir ieguvuši tieši krāsainie tetovējumi, stāsta Olga.
Olga atzina, ka tetovējumu vislabāk ir taisīt nevis vasarā, bet gan rudenī vai ziemā. "Protams, var taisīt arī vasarā, bet tad tetovējumu ir grūtāk kopt, jo pirmajās nedēļās pēc tetovējuma nedrīkst peldēties un arī sauļoties".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru